top of page
Services - top NL
Claire Schrama Coaching

COACHING

Als coach begeleid ik professionals en ondernemers met het definiëren van persoonlijk succes en het ontwikkelen van de juiste mindset om daar te komen. Persoonlijk succes is voor iedereen uniek. Wil je er achter komen wat jouw drijfveer is, wat jouw talenten zijn en hoe je deze het beste in kunt zetten? Of wil je als zelfstandige je doelen definiëren en ben je op zoek naar een coach die je helpt die doelen te verwezenlijken? Of heb je hulp nodig hoe je jouw team het beste kan coachen om hun eigen doelen te behalen? 

 

Tijdens een één op één coaching zal ik je helpen om je in verbinding te stellen met wat voor jou belangrijk is, wat jij wilt bereiken, en hoe je dit gaat doen. Je zal je tevens bewust worden van de keuzes die je kan en mág maken. Met een positieve mindset als basis. Als coach zal ik je inspireren om het maximale uit jezelf te halen, je te helpen bij het stellen van doelen en je te supporten vanaf de zijlijn. Een coach traject is gemiddeld 6 sessies. 

​​

MEERWAARDE VAN COACHING

  • Helder krijgen wat voor jou belangrijk is

  • Bewust worden van je eigen patronen

  • Focus op jouw doelen

  • Tools voor een positieve mindset 

  • Effectief persoonlijk leiderschap

  • Rust en ruimte in je hoofd

MOGELIJKE COACH THEMA'S

  • Effectief persoonlijk leiderschap

  • Business coaching voor zelfstandige 

  • Keuzes maken en time-management 

  • Coachen van jouw team als leidinggevende​​

Kosten per sessie €125 (excl. BTW)

TESTIMONIALS

“Ik vond het verrassend hoe goed een coaching gesprek werkt via Skype! Zelfs door een scherm heen, zorgde je voor een open, warme en vertrouwde  sfeer. De coach sessies ging ik met een wat onrustig en onzeker gevoel in, maar eindigde ik met een hele positieve mindset!

Om dit gevoel vast te kunnen houden kwam je met hele handige tool’s, die mij ook echt geholpen hebben."

 

- Olga

"Ontzettend dankbaar dat ik een deel van mijn zoektocht met Claire heb mogen afleggen! Ze heeft me geholpen meer bewust te zijn van mijn processen en patronen en me doen inzien waar ik me op moet focussen om mijn dromen na te jagen. De uitkomsten van onze sessies hebben een mooi plekje in huis gekregen en zorgen er iedere dag weer voor dat ik de wereld vol goede moed en met een glimlach op mijn gezicht tegemoet ga." 

- Silke

"Claire is een hele leuke meid, waarbij je je ook via video snel op je gemak voelt. Claire komt altijd met heel makkelijk toe te passen adviezen waar ik meteen mee aan de slag kan. Ze creëert voor mij de ruimte om vastgeroeste patronen te herkennen en te doorbreken. Ik ben ontzettend blij met Claire als coach."

 

- Stacey

"Combineren van werk, studie, politieke activiteiten en het gezinsleven is een uitdaging. Altijd het gevoel overweldigd te zijn en achter op schema te lopen. Ik besloot Claire’s coaching een kans te geven. De juiste en soms moeilijke vragen die Claire stelt hebben me geholpen meer clear-minded en zelfverzekerd te zijn. Dankzij Claire’s verhelderende coachings weet ik nu hoe ik naar mijn doel toe moet werken."

 

- Jolien

Claire’s positieve energie werkt enorm aanstekelijk! Ik had nog nooit met een personal coach gewerkt. Geen idee wat ik moest verwachten. Claire heeft mij geholpen om te ontdekken waar ik aan zou willen werken en de problemen die ik ondervond, te benoemen. Claire heeft mij net dat zetje in de goede richting gegeven. Ik waardeer het geduld en begrip waarmee Claire de sessies doet enorm. Het is lastig om de hersenspinsel van andere mensen te begrijpen, Claire doet dit naar mijn mening uitstekend dat werkt heel geruststellen en motiverend.

- Vera

Claire heeft ervoor gezorgd dat ik weer rust heb gevonden in het onzekere sollicitatieproces waarin ik nu zit. Ze heeft me handvaten gegeven om deze periode zo positief mogelijk te ervaren. Buiten het feit dat ze een fijn mens is en ik een klik met haar voelde, is ze heel geschoold en professioneel binnen haar vakgebied en past ze verschillende methodieken en theorieën toe. Ik kan heel open en eerlijk zijn tijdens de coachingsessies waardoor we samen tot de beste resultaten kunnen komen.

- Sophie

bottom of page