“Mijn droom was om vanuit elke plek op de wereld te kunnen werken. Wat had ik nodig om daar te komen? Een duidelijk doel, een plan en een portie moed!”

OVER CLAIRE

Mijn passie is groei. Ik krijg heel veel energie van het laten groeien van mensen en organisaties. En die positieve energie deel ik heel graag met anderen. Als Coach en HR Consultant inspireer ik mensen om het maximale uit zichzelf te halen, door bewust te worden en stil te staan bij wat echt belangrijk is. Ik ben dol op het stellen van doelen. Dus ook het helpen van individuen en teams bij het definiëren van hun doelen, het uitstippelen van een plan hoe daar te komen en support om deze te behalen. 

Opgegroeid in een groot ondernemend gezin, een Master Bedrijfskunde en ervaring als HR Manager ben ik zowel people als business minded. In mijn rol als HR Manager heb ik veel geleerd over de kracht van individuele doelen en het belang van persoonlijke ontwikkeling. In deze rol ontdekte ik mijn passie voor persoonlijk coachen en het verbinden van teams. Met mijn energieke en motiverende geest behalen we samen de gestelde doelen met een praktische aanpak.

Naast mijn werk vind ik het fantastisch om de wereld te ontdekken. Door de technologie van vandaag kan ik beiden combineren en met veel verschillende mensen en organisaties werken over de hele wereld. Ik werk wereldwijd online en face-to-face in Amsterdam of in Kaapstad.

 

Waar je ook bent, wat je ook doet, als individu of als team; ik help je graag om het maximale uit jezelf te halen. Heb ik je interesse gewekt? Neem contact met me op!