top of page
About - top
Claire-Schrama-personalcoach
Claire Schrama Logo

 

“Mijn droom was om vanuit elke plek op de wereld te kunnen werken. Wat had ik nodig om daar te komen? Een duidelijk doel, een plan en een portie moed!”

OVER CLAIRE

Mijn passie is groei. Ik krijg heel veel energie van het laten groeien van mensen en organisaties. En die positieve energie deel ik heel graag met anderen. Als Coach en HR Consultant inspireer ik teams om het maximale uit zichzelf te halen. Door bewust te worden en stil te staan bij waar je naartoe wilt werken, en wat daarbij echt belangrijk is en bijdraagt. Ik ben dol op het stellen van doelen. Dus ook het helpen van ondernemers en teams bij het definiëren van hun doelen, het uitstippelen van een plan hoe daar te komen en support om deze te behalen. 

Opgegroeid in een groot ondernemend gezin, een Master Bedrijfskunde, een coach opleiding, ervaring als HR manager en consultant ben ik zowel people als business minded. In mijn rol als HR Manager heb ik veel geleerd over de kracht van individuele doelen en het belang van persoonlijke ontwikkeling binnen een organisatie. In de afgelopen drie jaar deel ik deze kennis en ervaring met mijn energieke en motiverende geest op strategisch en praktisch niveau met uiteenlopende organisaties. 

Ben je als organisatie op zoek naar meer structuur in je team,

of wil je als ondernemer jouw doelen samen definiëren?  

Neem contact met me op!

bottom of page